.

.

Прозрачната Дръжка Пиенето на Чаша Найлонови Торбички, Питейна Переноска Опаковки, Опаковки за приготвяне на кафе/Сок/Чай, Преносима Переноска за Доставка в барну?

Прозрачната Дръжка Пиенето на Чаша Найлонови Торбички, Питейна Переноска Опаковки, Опаковки за приготвяне на кафе/Сок/Чай,

BGN 35.99

Наличност
Налично за поръчка

Пластмасови опаковки за напитки с дръжки, могат да поберат повечето размери на контейнери за напитки.Подходящ за 8~26 грама пиене от чаша. 300 броя в една опаковка за двойни чаши. 10.2" H x 11.8"W. Чанти за кучета, изработени от висококачествена пластмаса, за да се противопоставят на счупвания и счупвания; Дебелина : 0.035 мм; Цвят : прозрачен.Тази переноска за напитка-идеалният начин да се носят няколко чаши с една ръка и да ви пази от директен контакт с топли/студени напитки или храна.Лесно за хващане и доставя напитки, като кафе, чай, сокове, десерти, коктейли и др Опаковки за напитки са удобни за опаковане и съхранение.Идеален за изнасяне, кафенета, ресторанти, доставка на напитки.Uber Eats, Door Dash, Post Mates, Grub Hub.Трябва да бъде!Дава възможност за лесно прехвърляне с всичко необходимо.

Към свойства

Продукти в категория