.

.

Карта входната врата Deryang, Карта за PVC карти Prox Водоустойчивый Компактен Размер 50pcs за контрол на достъп за паркинги за обслужване на времето

Карта входната врата Deryang, Карта за PVC карти Prox Водоустойчивый Компактен Размер 50pcs за контрол на достъп

BGN 8.48

Наличност
Налично за поръчка

Компактен размер, лек, това е картата, могат лесно да се съхранява и да носи със себе си.Смогите да се използва за контрол на достъп, обслужване време, асансьори, паркинги, брави врати, хотели, etk.С помощта на основният материал ПВК, водоустойчивый и устойчиви на спад, смогите се справят с всички видове на околните среди.Чувствително наблюдение, разстояние наблюдение 0,8‑3,9 инча (в зависимост от четец-четец), по време на наблюдение на 0,1 секунди.Само 50шт карти за достъп, които могат напълно да отговарят на вашите нужди, практични и икономични.Функция : 1. Чувствително наблюдение, разстояние наблюдение 0,8‑3,9 инча (в зависимост от четец-четец), по време на наблюдение на 0,1 секунди.2. Смогите да се използва за контрол на достъп, обслужване време, асансьори, паркинги, брави врати, хотели, etk.3. С помощта на основният материал ПВК, водоустойчивый и устойчиви на спад, смогите се справят с всички видове на околните среди.4. Компактен размер, лек, това е картата, могат лесно да се съхранява и да носи със себе си.5. Само 50шт карти за достъп, които могат напълно да отговарят на вашите нужди, практични и икономични.Спецификация : Тип елемент : Безконтактен карточкаматериал : PVCUses : Контрол на достъпа, работно време, асансьор, парковкаinduction Разстояние : Approx. 2-10cm/0.8-3.9 in (в зависимост от четец карти), Работна честота : 13.56 MHZWorking Температура : -40℃-55℃Приложение : Приложим за контрол на достъп, вратата замъци хотел, присъствието на служителите, контрол на плащане за контрол на достъпа на колежа, идентификация и системи за сигурност, плащане на контрол на достъпа до паркинга, управление на социално осигуряване, плащане транспорт, плащане на битови услуги и подкрепа, и т.н. Списък на пакетите : 50 x Безконтактни карти .

Към свойства

Item Type:
Proximity Card
Material:
PVC
Uses:
Access control, time attendance, elevator, parking lot
Induction Distance:
Approx. 2-10cm/0.8-3.9in (depending on the card reader)
Working Frequency:
13.56MHZ
Working Temperature:
-40℃-55℃
Application:
Applicable to access control, hotel door locks, employee attendance, campus access control payment control, identification and security systems, parking lot access control payment, social security management, transportation payment, municipal and auxiliary service payment, etc.
Package List:
50 x Proximity Cards  :

Продукти в категория